ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

logo 300x231Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Ωρίων», δημιουργήθηκε το 2017 με έδρα την Αγριά του νομού Μαγνησίας. Αφετηρία του όλου εγχειρήματος υπήρξε η προσπάθεια δημιουργίας ενός χώρου μάθησης,

τόσο με έμπειρο και καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό όσο και με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων διδασκαλίας, που θα φροντίζει για την επιτυχία των μαθητών σε πολλαπλά επίπεδα.

Έτσι, φιλοσοφία του Φροντιστηρίου μας, είναι όχι μόνο η προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις σε πρακτικό επίπεδο, για το οποίο φροντίζουμε καθημερινά, αλλά και η ψυχολογία που πρέπει να αναπτύξουν οι μαθητές μας ώστε να αντιμετωπίσουν την πρόκληση των εξετάσεων ψύχραιμοι, ήρεμοι, ενημερωμένοι και αποφασισμένοι. Εξίσου σημαντική θεωρούμε και την ενημέρωση για το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τις προοπτικές που ανοίγονται τόσο στα χρόνια των βασικών σπουδών αλλά και μετά.

Ας μην ξεχνάμε πως η μόρφωση είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ και που συνεχώς ανοίγει νέα πεδία και νέες προκλήσεις για όσους θέλουν να βελτιώνονται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η γραμματεία μας είναι πάντα στη διάθεση σας για την πληρέστερη ενημέρωση στα προγράμματα σπουδών μας.

SxetikaMeEmas

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βάσεις - Σχολές
Θέματα Πανελλαδικών
Υπολογισμός Μορίων

ΑΚΟΥΛΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

• Κωνσταντά 4, Αγριά, Βόλος
2428091931

• Γ. Καρτάλη 42, Βόλος
2428091931

• 6932439575 
• info@frontistirio-orion.gr
www.frontistirio-orion.gr